Filozofija

Priroda - vjerujemo u održivo poslovanje te u našoj proizvodnji koristimo isključivo drvni materijal iz šuma kojima se odgovorno gospodari. Drvo volimo i cijenimo pa se pri njegovoj obradi pridržavamo strogih pravila kako bi ga dodatno oplemenili i zadovoljili korisnike naših proizvoda, a naročito pazimo da krajnji proizvod bude  potpuno ekološki prihvatljiv.

Kvaliteta – kvaliteta proizvoda i kvaliteta poslovnih odnosa osnovna su odrednica poslovanja DIN-a. Objedinjen proizvodni proces omogućuje nam kontrolu kvalitete na svim razinama.Partnerski odnosi – najbolji dokaz uspješnog poslovanja i kvalitetnog proizvoda su zadovoljni kupci. DIN sa svojim kupcima gradi dugoročne odnose i na tržištu uživa imidž pouzdanog partnera.

Tradicija – uspješno stvarati visokokvalitetne proizvode od 1929. godine znači imati najbitniju prednost - iskustvo, vještinu i specifična znanja svojih zaposlenika.


Dugovječnost – drvo, među mnogim svojim prednostima, je i izuzetno trajan materijal. Poznato je da DIN parket i DIN namještaj generacijama održavaju svoju estetsku i funkcionalnu vrijednost.