Zašto odabrati masivni namještaj?

Masivni namještaj izrađen je od punog drveta što ga čini iznimnim proizvodom najvišeg ranga kvalitete. Prednosti masivnog namještaja u najvećoj se mjeri podudaraju s prednostima samog materijala:

1. Ekološki materijal – drvo je prirodan materijal i pažljivom obradom zadržava sva svoja ekološka svojstva. Drvni materijal dolazi iz šuma kojima se odgovorno gospodari (to potvrđuje FSC certifikat), pri obradi se poštuju strogi ekološki zahtjevi što znači da ovaj namještaj u domu regulira mikroklimu, ima antialergijska svojstva te se može reciklirati.

2. Dugovječnost – kao i svi proizvodi od punog drveta, DIN namještaj ima izuzetno dug vijek trajanja što je odraz kvalitete materijala, ali i stručne obrade i izvedbe.

3. Jedinstvenost – upravo zbog svoje naglašene prirodnosti (godovi, kvržice i kvrge, niti,...), namještaj od masiva je poseban te ne postoje dva potpuno jednaka komada namještaja.

4. Estetika – drvo je samo po sebi lijep materijal koji se dodatno oplemenjuje završnom obradom i dizajnerskim oblikovanjem. Masivni namještaj je generacijama odraz stila, odlično se uklapa u sve stilove uređenja te u svaki interijer unosti ljepotu i toplinu prirode.