Kvaliteta

Naše uvjerenje da samo kvalitetan proizvod stvara dugoročne partnerske odnose i jamac je uspješnog poslovanja dokazuju certifikati i znakovi kvalitete. DIN je među prvima u Hrvatskoj uskladio i certificirao sustav upravljanja kvalitetom s normom ISO 9001:2008 dokazavši time da svoje poslovne procese, kao i odnose s kupcima, dobavljačima i zaposlenicima provodi sukladno deklariranoj politici i ciljevima kvalitete.

 

 

Samo je ekološki održivo gospodarenje šumama korisno za sve pa DIN nastoji poslovati prema ekološkim načelima najvišeg stupnja. Stoga su naši proizvodi označeni FSC ® certifikatom koji dokazuje da je drvna sirovina korištena u izradi proizvoda porijeklom iz šuma kojima se odgovorno gospodari.

 

 

Uz to, DIN parket nosi oznaku CE kojom se kontrolira porijeklo i promet robe u zemljama članicama EU te se jamči da proizvod ispunjava stroge zahtjeve zakonske regulative.

 

 

DIN je među prvima u regiji postao članicom FEP-a (Europskog udruženja proizvođača parketa) te si osigurao poslovnu i lobističku potporu te si olakšao suradnju s najvećim europskim tvrtkama. Kao član FEP-a, DIN je smatrao svojom obavezom da ispuni propisane kriterije i stekne pravo na korištenje Real Wood znaka kvalitete kojeg imaju najprestižniji europski proizvođači parketa, a koji kupcima jamči proizvod od pravog drveta.